Αρχική Άρθρα/Στήλες SiGames Ειδήσεις Κυκλοφορία στις 31/10/2013!

Κυκλοφορία στις 31/10/2013!

E-mail Εκτύπωση PDF

fm14445Το Football Manager 2014 είναι πολύ κοντά στην κυκλοφορία του. Σε λιγότερο από 50 ημέρες όλοι οι φαν θα έχουν στα χέρια τους το νέο ελληνικό Football Manager. Το παιχνίδι φέτος έχει χιλιάδες αλλαγές και καινοτομίες στο περιβάλλον του και είναι έτοιμο για άλλη μια χρονιά να χαρίσει συγκινήσεις στους φαν του.

Δύο σημαντικές προσθήκες που στήριξε η εταιρεία για όλα αυτά τα χρόνια πωλήσεων είναι η προσθήκη ελληνικής και πορτογαλικής γλώσσας που θα βοηθήσει το παιχνίδι πολύ στο μάρκετινγκ για φέτος και είναι και ένας τρόπος ευχαρίστης για τις πωλήσεις σε Ελλάδα και Κύπρο, Πορτογαλία και Βραζιλία αντίστοιχα.

 

Όπως και πέρυσι το παιχνίδι στην προπαραγγελία, χαρίζει δύο εβδομάδες πριν την κυκλογορία πρόσβαση στη δοκιμαστική έκδοση για περίπου είκοσι μέρες με κόστος 5ευρώ που σε τελική φάση αγοράς θα αφαιρεθούν από την τιμή του παιχνιδιού. Η δοκιμαστική το μόνο που δεν έχει είναι οι τελευταίες αλλαγές στη βάση δεδομένων και το patch που κυκλοφορεί η εταιρεία με τη διανομή του παιχνιδιού, συνεπώς δεν είναι ολοκληρωμένο και δεν είναι η τελική έκδοση.

Επίσης, με τον ίδιο τρόπο η εταιρεία θα κρατήσει το παιχνίδι αντιπειρατικό. Μην επιτρέποντας τη δημιουργία πειρατικής έκδοσης, θα κάνουν το παιχνίδι σε πειρατική κυκλοφορία προβληματικό. Ο μόνος τρόπος να το αποκτήσετε είναι η αγορά και η μετάβασή του στο πρόγραμμα steam της valve, εξαργυρώνοντας εκεί τον κωδικό που θα βρείτε στη συσκευασία.

Για πρώτη φορά επίσης, το παιχνίδι θα κάνει την εμφάνισή του σε linux υπολογιστές, αφού και το steam πλέον κυκλοφορεί στα linux με μια μεγάλη γκάμα παιχνιδιών.

Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στην κοινότητά μας, να γράψετε την άποψη σας για το φετινό παιχνίδι. 

Μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη μπορούν να σχολιάσουν!
Είσοδος | Νέα εγγραφή
Facebook FanPage

Newsletter

Forum Latest Activity

Downloads & Comments

Σχόλια


Δημοφιλή

Ψηφοφορία...

Σας ικανοποίησε η μετάφραση στα ελληνικά;