Αρχική Άρθρα/Στήλες SiGames Ειδήσεις Προσθήκες-Αλλαγές του Football Manager 2014!

Προσθήκες-Αλλαγές του Football Manager 2014!

E-mail Εκτύπωση PDF

fmm14Όπως είχαμε δηλώσει στο παρελθόν από τις αρχές του καλοκαιριού μάλιστα, το Football Manager 2014, θα βγει και στα ελληνικά. Αυτός είναι ο τρόπος ευχαρίστησης της sports Interactive και SEGA για όλα αυτά τα χρόνια και ιδιαιτέρως πέρυσι που αγοράσαμε το παιχνίδι και δεν καταφύγαμε στην πειρατεία. Μαζί με αυτό το νέο, πακέτο έρχονται διάφορες αλλαγές μέσα στο μενού του παιχνιδιού για να βοηθήσουν τους χρήστες να έρθουν πιο κοντά στη ρεαλιστικότητα του παιχνιδιού και να το αγαπήσουν περισσότερο για τη συνολική εμπειρία που τους προσφέρει.

 


Βελτιωμένη Μηχανή Αγώνα

Στην τρισδιάστατη μηχανή αγώνα έγιναν εκτενείς βελτιώσεις, συμπεριλαμβανομένης και της τεχνιτής νοημοσύνης, βελτιωμένος φωτισμός και κινήσεις παιχτών, οι χαρακτήρες των παιχτών και οι εμφανίσεις τους είναι πιο ρεαλιστικές όπως και οι κινήσεις τους μέσα στο γήπεδο, αυτή η μεγάλη γκάμα από βελτιώσεις συνδυαζόμενη προσφέρει την καλύτερη εμφανισιακά και γρηγορότερη μηχανή αγώνα που έγινε ποτέ.

Αναμόρφωση Τακτικών

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες στο spoiler και στο προφίλ μας στο facebook, οι τακτικές έχουν αλλάξει πάρα πολύ. Έγινε μια αναμόρφωση σε όλο το μενού, προσθέτοντας πιο εκτενείς και πλούσιους ρόλους στους παίχτες, με περισσότερες στρατηγικές αγώνα για περισσότερες θέσεις μέσα στο χώρο, με περισσότερες οδηγίες ώστε να μπορείτε όταν παίζετε κόντρα σύστημα με αντίπαλο το παιχνίδι οι παίχτες σας να μπορούν πιο γρήγορα να τις αφομοιώσουν.

Ρεαλιστικότερες Μεταγραφές και Συμβόλαια

Γι άλλη μια φορά οι μεταγραφές και τα συμβόλαια αναδιαμορφώθηκαν. Αυτή τη φορά οι αντίπαλες ομάδες και οι προπονητές τους αποκτούν μια πιο ρεαλιστική προσέγγιση στην απάντηση προσφοράς ή στη δημιουργία προσφοράς για μια μεταγραφή. Προστέθηκαν πιο ρεαλιστικές ρήτρες στα συμβόλαια, όπως για παράδειγμα το να αγοράσεις έναν παίχτη από μια ομάδα και να τον αφήσεις εκεί δανεικό και η επιλογή να προσφέρεις έναν συνδυασμό χρημάτων και έμψυχου δυναμικού με μορφή δανεισμού, όπως και νέες ακόμα ρήτρες όπως για παράδειγμα κόμιστρο για συμμετοχή στον πάγκο της ομάδας. Κορυφαίο είναι το παλιό σύστημα μεταγραφών μπορεί να γίνει με δύο τρόπους, το κλασικό και δοκιμασμένο στυλ και ένα νέο καινούριο ζωντανή σύστημα, παρεμφερές με αυτό που έχουμε συνηθίσει στο FM στις διαπραγματεύσεις συμβολαίων.

Πιο Φιλοσοφημένες Αντιδράσεις Διοικητικού Συμβουλίου

Οι διαπραγματεύσεις των συμβολαίων στο FM 14 είναι πιο ρεαλιστικές, αφού οι προπονητές και η διοικήσεις μπορούν να έχουν απαιτήσεις και βάζουν κάτω όλες τις βλέψεις τους για το σύλλογο, αμφότερα από τις συνεντεύξεις για την ανάληψη ηγεσίας και τις ανανεώσεις συμβολαίων. Επίσης οι προπονητές μπορούν να προσπαθήσουν να επαναδιαπραγματευτούν τα ποσά για μεταγραφές και μισθούς σαν επιβράβευση όντας πιστοί στο σύλλογο, όταν κι εφόσον έρθει πρόταση από άλλο σύλλογο σαν μέσο πειθούς για την παραμονή τους.

Βελτιωμένες Αντιδράσεις με Παίχτες, Προσωπικό και Μέσα Ενημέρωσης

Στο καινούριο FM 14, οι αντιδράσεις μεταξύ παιχτών-προπονητών, των αντιπάλων τους και των μέσων ενημέρωσης είναι καλύτερες. Φερ' ειπείν μέλη από το προπονητικό προσωπικό μπορούν να προτείνουν ανατροφοδοτήσεις για το πως αποδίδουν οι ρεζέρβες και οι νέοι της ομάδας. Επιπλέον οι προπονητές μπορούν να ζητήσουν από τους παίχτες-κλειδιά της ομάδας να μιλήσουν με μέλη της ομάδας που είναι δυσαρεστημένα, ενώ οι συστάσεις στη συγκέντρωση της ομάδας στο φινάλε της σαιζόν επιτρέπουν στον προπονητή να σχολιάσει πως απέδωσαν και ποιες είναι οι προσδοκίες για την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Σύστημα Νέων Ειδήσεων

Το σύστημα τροφοδότησης των νέων ειδήσεων άλλαξε τόσο ώστε οι προπονητές να έχουν να κάνουν με περισσότερα ζητήματα που αφορούν το σύλλογο, απ ευθείας από το κουτί εισερχομένων. Επιπροσθέτως, τα νέα κατανέμονται ανά χρώματα, ανάλογα την κατηγορία τους και περιέχουν περισσότερες λεπτομέρειες όπως για παράδειγμα οι αναφορές των scouter εμφανίζονται σαν μεμονωμένο ειδησεογραφικό αντικείμενο με τίτλο στο πάνω μέρος αναφορά σε όλους τους παίχτες που έχουν μπει στη λίστα τους και την ικανότητα να τον προσθέσεις στη λίστα με ονόματα που κοιτάς ή να κάνεις πρόταση για κάθε έναν από αυτούς.

Πλουσιότερο Μενού Διεπαφής

Ποικίλες αλλαγές έγιναν στο μενού διεπαφής χρήστη. Περιοχές-κλειδιά έχουν ανασχεδιαστεί συμπεριλαμβανομένης της σελίδας επισκόπησης της προπόνησης, το κέντρο μεταγραφών και η αρχική σελίδα των ειδήσεων, ενώ εκτενείς αλλαγές έχουν γίνει μέσα από το μενού χρήστη του παιχνιδιού. Η ποδοσφαιρική διάλεκτος πλέον είναι μέσα στο παιχνίδι, αφαιρώντας δύσκολους ορισμούς, φέρνοντας το παιχνίδι πιο κοντά στην πραγματική ποδοσφαιρική γλώσσα.

Εξέλιξη στο FM Classic

Οι προπονητές μπορούν πλέον να επιλέξουν περισσότερες από τρεις διαθέσιμες χώρες για ανάληψη καθηκόντων στις ομάδες τους για μια πιο θεμελιώδη εμπειρία. Στο FAST PLAY μενού του παιχνιδιού πλέον συμπεριλαμβάνεται η Τελευταία Μέρα Διορίας Μεταγραφών, ένας μενού για το πλάνο αγώνα και νέα αντικείμενα για ξεκλείδωμα. Κορυφαίο νέο για το FM Classic είναι η δυνατότητα μεταφοράς του save στο handheld σας.

Σχόλια Συζήτηση Εδώ:

 http://football-manager.gr/forums/viewtopic.php?f=565&t=8341 

Μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη μπορούν να σχολιάσουν!
Είσοδος | Νέα εγγραφή
Facebook FanPage

Newsletter

Forum Latest Activity

Downloads & Comments

Σχόλια


Δημοφιλή

Ψηφοφορία...

Σας ικανοποίησε η μετάφραση στα ελληνικά;