Αρχική Άρθρα/Στήλες SiGames Ειδήσεις 1η Ανακοίνωση για Football Manager 2014!

1η Ανακοίνωση για Football Manager 2014!

E-mail Εκτύπωση PDF

φμ14Βγήκα από τη θάλασσα όταν χτύπησε το κινητό και έτρεξα να απαντήσω στον Rob Graham-Barns, όταν μου έστειλε την επίσημη ανακοίνωση για το Football Manager 2014. Μάλιστα έπεσα, χτύπησα και είμαι με διάσειση στο νοσοκομείο. Ο Eπικεφαλής Φυσιοθεραπευτής μου είπε σε 2 μέρες θα είμαι καλά, στα ελληνικά μάλιστα.

Είναι πλέον πιο επίσημο από ποτέ. Το Football Manager 2014 θα είναι και στα ελληνικά. Αλλά δε σταμάτησαν εκεί. Σκέφτηκαν όλους τους χρήστες υπολογιστών φέτος, όχι μόνο τους mac και pc. Με την έναρξη της χρονιάς το 2013 βγήκε το steam για linux κι έτσι θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση το παιχνίδι και σε αυτήν την πλατφόρμα.

 

Αλλαγές γίνανε κλασικά στη μηχανή αγώνα, με ακόμα πιο ρεαλιστικές κινήσεις και μεγαλύτερη ταχύτητα. Περισσότερες τακτικές και συστήματα σε ανακατεσκευασμένο περιβάλλον με περισσότερες επιλογές. Πιο φιλοσοφημένες απαντήσεις και συζητήσεις με τη διοίκηση της ομάδας στα γνωστά board meeting, συνομιλίες με παίχτες και με τους δημοσιογράφους . Aνακατασκευασμένος ο τρόπος ολοκλήρωσης μεταγραφών, διαπραγματεύσεων με ακόμα πιο ρεαλιστικούς όρους. Ενισχυμένο πεδίο, μενού χρήστη και λήψης, απάντησης μηνυμάτων του.

Περισσότερα θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες.

Διαβάστε το επίσημο δημοσίευμα εδώ με φωτογραφίες και βίντεο:

 http://www.footballmanager.com/lang/en_GB

mimis13 

Μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη μπορούν να σχολιάσουν!
Είσοδος | Νέα εγγραφή
Facebook FanPage

Newsletter

Forum Latest Activity

Downloads & Comments

Σχόλια


Δημοφιλή

Ψηφοφορία...

Σας ικανοποίησε η μετάφραση στα ελληνικά;