Αρχική Άρθρα/Στήλες SiGames Ειδήσεις Football Manager 2013 - Nέα Χαρακτηριστικά!

Football Manager 2013 - Nέα Χαρακτηριστικά!

E-mail Εκτύπωση PDF

fm13Πέρασε ένας χρόνος από τις ανακοινώσεις και το άγχος για το Football Manager 2012 και πως θα είναι, πως θα ενημερώσουμε τον κόσμο, αν έχουμε έτοιμα τα γραφικά, αν η κοινότητα θα είναι δραστήρια φέτος, πόσες εγγραφές θα έχουμε και πως γενικά θα ανταπεξέλθουμε σε ό,τι βρεθεί μπροστά μας. Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος θα είμαστε ενεργοί και ίσως ακόμη περισσότερο αφού μεγάλωσε η παρέα και θα κάνουμε αισθητή την παρουσία μας στον Ελλαδικό χώρο κι αν ο χρόνος μας το επιτρέψει και εκτός συνόρων. Ήταν μια απολαυστική σαιζόν για όλους μας και σας ευχαριστούμε. Ας ξεκινήσουμε κι αυτή τη σαιζόν παρουσιάζοντας το Football Manager 2013 με την επίσημη περιγραφή μεταφρασμένη από το charane.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσαν Sports Interactive και η SEGA, το Football Manager 2013 θα σηματοδοτήσει μια ριζοσπαστική αλλαγή, στην ανάπτυξη της best-seller σειράς. Ποια θα είναι όμως αυτά τα νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις που θα περιλαμβάνει το παιχνίδι τα οποία θα το διαφοροποιούν από τους προκατόχους του; Μερικά από τα αξιοσημείωτα είναι τα εξής:

Βελτιωμένη 3D μηχανή παιχνιδιού
Στο FM 2013, τα πάντα γύρω και πάνω στο γήπεδο θα φαίνονται πιο ρεαλιστικά. Από το γήπεδο, τους παίκτες, μέχρι το κοινό και την κίνηση των παικτών και της μπάλας. Μια σειρά από νέα και εξελιγμένα γραφικά πλάνα, δίνουν στο παιχνίδι μια πιο ρεαλιστική μορφή ενώ μια αναδιοργάνωση στο σύστημα της camera, κάνει τη εμπειρία του ματς πιο «τηλεοπτική».

Καινούργιοι ρόλοι στο προσωπικό
ο FM13 υπόσχεται μια συγκεκριμένη αλλαγή στη δομή του προσωπικού του manager και ανανέωση των ρόλων τους. Αυτό περιλαμβάνει την εισαγωγή ενός διευθυντή του ποδοσφαίρου που (εφόσον υπάρχει ανάγκη) θα πάρει ένα ποσοστό από την δουλειά σας, όπως είναι οι διαπραγματεύσεις συμβολαίου και η απαλλαγή από ανεπιθύμητους παίκτες. Επιπλέον, ο αριθμός των ειδικευμένων προπονητών έχει αυξηθεί μαζί και η ευελιξία του manager, να δεί από ποιόν προπονητή θα χρειαστεί την βοήθεια και πότε. Επίσης θα έχετε την δυνατότητα να εξελίσσεστε σαν προπονητής.

Ανανεωμένοι ρόλοι των media
Το FM13 φέρνει μια τρομερή αλλαγή πάνω στο multi-player game, που από δω και πέρα πραγματοποιεί ολική χρήση του Steam System, επιτρέποντας σε εσάς να οργανώσετε κάποιο ματς απέναντι άλλων manager πολύ πιο εύκολα. Το ανανεωμένο δίκτυο επιπλέον περιλαμβάνει έναν αριθμό επιλογών. Μια από αυτές είναι η επιλογή εκτός πρωταθλήματος και κυπέλου παράλληλα στο standard career version, που επίσης περιλαμβάνει ένα mode που σας επιτρέπει να πάρετε την ομάδα που έχετε φτιάξει στο single-player game και να το τεστάρετε στο multi-player.

Παγκόσμια σκάλα κατάταξης
Για πρώτη φορά, οι παίκτες μπορούν να δουν ακριβώς που στέκονται απέναντι στον αντίπαλο τους που πιθανότατα βρίσκεται στην άλλη άκρη του πλανήτη.

Επιφάνεια εργασίας
Το FM13 σας παραδίδει ένα νέο πάνελ για το career mode, και ένα ανανεωμένο στυλ για το classic mode. Επιπλέον το νέο σύστημα αναζήτησης θα κάνει το νέο FM το καλύτερο λειτουργικά και εμφανισιακά game της σειράς.

Εξελιγμένη προπόνηση
Στο FM13 οι manager θα έχουν τη δυνατότητα να μπουν βαθύτερα μέσα στην προπόνηση της ομάδας και να επιλέξουν την προπόνηση και το πρόγραμμα που τους βολεύει. Οι manager μπορούν να επιλέξουν που θέλουν να επικεντρώσουν την προπόνηση της ομάδας, είτε αυτό είναι σε πιο γενικές προπονήσεις ρουτίνας ή σε πιο εξειδικευμένες προετοιμασίες για ματς.

Ρεαλιστικοί μηχανισμοί φορολόγησης
Ένας από τους μεγαλύτερους παράγοντες που επηρεάζει τους πραγματικούς ποδοσφαιριστές όταν έρχεται η στιγμή να επιλέξουν σε ποια ομάδα θα υπογράψουν, έχει να κάνει με το επίπεδο των φόρων που πληρώνει η μία χώρα στην άλλη. Αυτό πέτυχε η SEGA φέτος στο game, να περιέχει ενημερωμένες φορολογήσεις για κάθε μια από τις χώρες που περιλαμβάνει ξεχωριστά, κάτι που οι παίκτες λαμβάνουν υπ όψιν τους όταν αποφασίζουν σε ποια ομάδα θα παίξουν.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην πρώτη δημοσίευση αυτού του θέματος:

http://football-manager.gr/forums/viewtopic.php?f=507&t=7753 

Μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη μπορούν να σχολιάσουν!
Είσοδος | Νέα εγγραφή
Facebook FanPage

Newsletter

Forum Latest Activity

Downloads & Comments

Σχόλια


Δημοφιλή

Ψηφοφορία...

Σας ικανοποίησε η μετάφραση στα ελληνικά;