Αρχική Άρθρα/Στήλες Ειδήσεις / Ανακοινώσεις Οδηγίες Football Manager για κουτούληδες!!!

Οδηγίες Football Manager για κουτούληδες!!!

E-mail Εκτύπωση PDF

Αρfmmanualκετοί είναι εκείνοι που δραστηριοποιούνται στο χώρο του Football Manager από φέτος ή έχουν ξεκινήσει από παλιά, χωρίς να έχουν ασχοληθεί ιδιαίτερα με συνέπεια να σταματήσουν να παίζουν, καθώς δε γνωρίζουν τα βασικά. Γι αυτό άλλωστε είμαι εγώ εδώ μαζί με το τεχνικό μου επιτελείο. Σας δίνουμε τη λύση φυσικά δωρεάν και μοιραζόμαστε όλες μας τις γνώσεις από την εμπειρία μας τόσα χρόνια στην καρέκλα.

Στην κοινότητα, κάθε λίγο προσθέτω θέματα με βοήθειες και μίνι εκπαιδευτικούς οδηγούς ώστε να γνωρίσετε τα βασικά και να μπορέσετε σιγά σιγά, από απλοί χρήστες, να γίνετε έμπειροι και ίσως αν έχετε τη γνώση μέσα σας να γίνετε και οι καλύτεροι. Συνδέσμους για το τι και το πως θα βρείτε εδώ:

http://football-manager.gr/forums/viewforum.php?f=491

Τα μαθήματα είναι χωρίς βοήθειες εικόνων, ώστε να γνωρίσετε το χώρο εμπειρικά και όχι εικαστικά όπως αρκετοί επιδιώκουν. Το θέμα δεν είναι να αυτοματοποιηθούν οι ασκήσεις και να μάθετε να λύνετε, αλλά να καταλάβετε το χώρο της οθόνης σας και να κινείστε εμπειρικά. Εγώ μαζί με το επιτελείο των βιβλιοφάγων μάνατζερ προσπαθούμε όσο το δυνατόν να είμαστε λεπτομερείς σε όσα γράφουμε και να είμαστε συνεπείς στην προσθήκη οδηγιών και επίλυσης προβλημάτων.

 

Παράλληλα, ο charane, ο elias και ο pr0 έχουν προσθέσει καταπληκτικούς οδηγούς για όλες τις λεπτομέρειες και όλα τα επιμέρους θέματα που θα χρειαστεί να γνωρίσετε για να μπορέσετε να οπλιστείτε με τη γνώση. Εξηγούν κάθε τι, όσο το δυνατόν με λεπτομέρεια, μεταφράζοντάς το και περιγράφοντας τα σημεία που επηρεάζει στο παιχνίδι.

Σε ένα Χ χρονικό διάστημα αυτοί οι οδηγοί θα έχουν φτάσρει στο τελικό τους στάδιο και καθένας θα μπορεί να μάθει όλα όσα χρειάζεται για τις τεχνικές λειτουργίες και τις λεπτομέρειες που δεν ήξερε ή που δεν είχε ασχοληθεία να μάθει.

Παράλληλα στο FAQ μπορείτε να κάνετε τις ερωτήσεις σας περι όποιων προβλημάτων αντιμετωπίζετε με το παιχνίδι και όποιες απορίες αποκτήσετε σχετικά με τους οδηγούς, είμαστε χαρούμενοι να σας βοηθήσουμε. 
Facebook FanPage

Newsletter

Forum Latest Activity

Downloads & Comments

Σχόλια


Δημοφιλή

Ψηφοφορία...

Σας ικανοποίησε η μετάφραση στα ελληνικά;