Καλή Χρονιά!!!

E-mail Εκτύπωση PDF

Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα. Δεν είναι μεγάλη επειδή ο stelios13 γίνεται 23 και ο αλήτης μπορεί να πάει σε καζίνο, αλλά επειδή σήμερα στις 0.00 αλλάζει η χρονιά. Αφήνουμε πίσω μας το 2010 και μπαίνουμε στο 2011.

Πολλοί περιμένουμε την αλλαγή της χρονιάς για να δούμε διάφορες εξελίξεις στην προσωπική μας ζωή και τις αλλαγές στο βιοτικό μας επίπεδο. Ξέρουμε τι γίνεται γύρω μας και έχουμε όλοι επιφυλάξεις και έννοιες.

Το άρθρο αυτό δεν αφορά τα πολιτικά αλλά την ανασκόπηση του έτους. Τι είδαμε φέτος να γίνεται στην κοινότητα και τι στο παιχνίδι. Φέτος στην κοινότητα είδαμε τη μεγαλύτερη αλλαγή που έγινε ποτέ. Αλλάξαμε όλη την πλατφόρμα και δημιουργήσαμε μια νέο κοινότητα πιο λειτουργική και πιο οργανωμένη. Αυτό φαίνεται από τη μεγάλη συμμετοχή που υπάρχει το τελευταίο διάστημα.

Στο παιχνίδι για το 2010 είδαμε πολλές αλλαγές στο μενού και στα υπομενού και περισσότερες δυνατότητες δόθηκαν στα χέρια μας και για τα δύο Football Manager 2010 και 2011. Στο 2011 μάλιστα όλη η δουλειά έγινε από το Φλεβάρη του 2010 που άρχισαν οι εργασίες κατασκευής του καινούριου παιχνιδιού με όλες τις δοκιμές που έλαβαν χώρα μέσα στο καλοκαίρι ενώ ήμαστε στις παραλίες και διαβάζαμε τα καυτά μου άρθρα.

Μπορούμε να πούμε ότι βάσει της κοινότητας και του παιχνιδιού το 2010 ήταν μια άκρως πετυχημένη χρονιά για όλους και την ευχαριστηθήκαμε με το παραπάνω. Εγώ να σας πω την αλήθεια την καταχάρηκα κι ας με πότισε πολλές πίκρες σε προσωπικό επίπεδο.

Αν παρατηρήσετε τους εαυτούς σας θα δείτε ότι βρήκατε ένα πολύ καλό στέκι στην κοινότητα και μια πολύ καλή παρέα και περνάμε όλοι ευχάριστα την ώρα μας και διασκεδάζουμε με διάφορες πλάκες και γκάφες… Κάποιος Σκίφ. Ξέρει καλά τι λέμε… Φέτος είδαμε τον pr0 ότι κατεβαίνει για πλανητάρχης, εμένα να γράφω true stories, τον Madrilenos να ανοίγει ραδιοφωνικό σταθμό στο ίντερνετ και τον Croc να τρώει το καπέλο του σαν τον κακό Ρόμπαξ επειδή τον έχουμε στην απ έξω.

Οι διαγωνισμοί πάνε κι έρχονται και μοιράζουν πολλά δώρα που όλως διά μαγείας τα μάζεψε ο ell-greco και μάλλον ψήνομαι να τον αποκλείσω να μην ξανασυμμετάσχει. Δεν είναι δίκαιο προς τους άλλους, βλέπετε. Μακράν την πιο πετυχημένη σαιζόν είχε ο ell-greco που κέρδισε και το Goal of The Month αλλά και το Goal of The Year. Καλή σαιζόν είχε και ο styltsos που βγήκε μάνατζερ της χρονιάς στην κοινότητα.

Είχαμε και πολλές επιστροφές παλιών μελών που θυμηθήκαμε τα παλιά και λέγαμε για τότε που το site είχε μόνο δύο σελίδες, χωρίς άρθρα, με νεκρούς διαγωνισμούς και διάφορα άλλα ανεκπλήρωτα θέματα.

Από τα παραπάνω βγαίνουμε στο συμπέρασμα ότι περάσαμε φέτος όλοι τέλεια και ελπίζουμε το 2011 να είναι το ίδιο πετυχημένο για όλους μας και να είναι περισσότερο τέλειο και να μας φέρει πολλές εκπλήξεις, καλή υγεία και ό,τι ποθεί η καρδιά μας.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ…. True Story… 
Facebook FanPage

Newsletter

Forum Latest Activity

Downloads & Comments

Σχόλια


Δημοφιλή

Ψηφοφορία...

Σας ικανοποίησε η μετάφραση στα ελληνικά;