Αρχική Άρθρα/Στήλες Ειδήσεις / Ανακοινώσεις Παραλία, Τόπλες και Μάνατζερ ΙV...

Παραλία, Τόπλες και Μάνατζερ ΙV...

E-mail Εκτύπωση PDF

Είμαι παραλία με το Στέλιο (stelios13) και συζητάμε για τα γκομενάκια γύρω μας. Μαζί μας ήταν και ο αδερφός του Στέλιου με την οικογένειά του. Ο νους μας ήταν στα γύρω γκομενάκια καθώς γουστάραμε πάρα πάρα πολύ να βλέπουμε μωρά στις παραλίες. Έτσι σαν κλασικοί άντρες πήγαμε στο γήπεδο δίπλα να δούμε beach κώλεϋ.

Με το πολύ μπλα μπλα παρακολουθώντας ανελειπώς τον αγώνα προσπαθήσαμε να μυήσουμε τον αδερφό του Στέλιου στο μάνατζερ. Εκείνος όντας οικογενειάρχης άνθρωπος δεν έκατσε πολύ να το συζητήσει γιατί έχει πάρει την απόφαση να απέχει από τέτοιου είδους ακολασίες. Το μόνο παράξενο ήταν ότι τα γκομενάκια με τα μαγιό τα γούσταρε, αλλά αυτό μάλλον μικρή σημασία είχε στο "οικογενειάρχης".

Έτσι εγώ με το Στέλιο συνεχίσαμε τη συζήτηση μας περί μάνατζερ και μου είπε για την ομάδα του. Είναι προπονητής στον Παναθηναϊκό και έχει παλέψει αρκετά να φέρει μεγάλα ονόματα στην ομάδα. Όταν λέμε ονόματα εννούμε μεγάλα σε έκταση χαρακτήρων. Σιγά μην έφερνε και το Μέσσι. Το μόνο παράξενο σε όλο αυτό ήταν που μέσα σε δύο χρόνια έγινε World Class...

Έτσι κίνησε το ενδιαφέρον της Manchester United κι εκείνη απέσπασε την υπογραφή του με δελεαστική πρόταση. Στη μεταγραφολογία μεγαλούργησε μπορώ να πω και στοχεύει πρωτάθλημα με όχι νέα μεγάλα ονόματα, αλλά με βασικό κορμό. Αυτός είναι τρομερός πυρήνας για μια ομάδα. Ο κορμός είναι το 50% της νίκης. Κάτι που ξέχασε ο Ολυμπιακός πέρυσι και ήταν αποτυχία.

Περισσότερα αργότερα...Τελευταία Ενημέρωση ( Σάββατο, 28 Αύγουστος 2010 12:57 )  
Facebook FanPage

Newsletter

Forum Latest Activity

Downloads & Comments

Σχόλια


Δημοφιλή

Ψηφοφορία...

Σας ικανοποίησε η μετάφραση στα ελληνικά;