Αρχική Άρθρα/Στήλες Μόνιμες Στήλες Wonderkids FM 2016 Ταλέντα που θα μας απασχολήσουν στο FM 2016

Ταλέντα που θα μας απασχολήσουν στο FM 2016

E-mail Εκτύπωση PDF

fm2016Με αφορμή το καλοκαίρι και τις μέρες που με πάνε πίσω, 16 χρόνια Manager και σήμερα, αποφάσισα να γράψω μια ομάδα άρθρων αναφερόμενη στα ταλέντα που είδαμε στο Football Manager 2015 και θελήσαμε να αγοράσουμε, μα τα λεφτά ήταν λίγα. Ναι, ναι, δεν είναι ψέμα,. δεν είναι καν αστείο. Όλοι ονειρευτήκαμε μια ομάδα γεμάτη Wonderkids, που θα τους βάζαμε βασικούς με σκοπό να γίνουν οι επόμενοι super stars, να τους μοσχοπωλήσουμε, αν δεν τους κρατήσουμε και να ξαναγοράσουμε άλλα Wonderkids και να συνεχιστεί ένα απίστευτα καλό marketing με ασύδοτο πλούτο που ούτε οι πετρελαιάδες της Αραβίας δεν ξέρουν ότι υπάρχει.

Όλοι θέλαμε τον Ruben Neves να μας κάνει παιχνίδι πίσω από το κέντρο σαν 17χρονος Xabi Alonso, τον Daniele Rugani να κάνει δίδυμο με τον Davide Monteleoni και στην εθνική Ιταλίας και στην ομάδα μας και να μην περνάει μύγα, ίσως μαζί με τον Simone Scuffet για να κρατηθεί το μηδέν στο παθητικό.

Άλλοι, βέβαια, ίσως είναι της λογικής του επιθετικού ποδοσφαίρου και πάλεψαν για τις υπογραφές του Domenico Berardi, Munir (Barcelona) ή και του Gabriel Barbosa για μια επίθεση όλο φλόγες με Εσωτερικούς Επιθετικούς και περίτεχνες ενέργειες.

Εμείς, στο Football-Manager.GR κάναμε τη δική μας λίστα και θα σας τους παρουσιάσουμε τον καθένα ξεχωριστά για τις ικανότητές του στο παιχνίδι (αφού υπάρχει λίγη απόκλιση με την πραγματικότητα) και θα σας εξηγήσουμε τους λόγους για τους οποίους αξίζει η μετεγγραφή τους στην ομάδα σας και ποια είναι η εξέλιξή τους βάσει εμπειρίας μας στο φετινό παιχνίδι (ελπίζοντας να μην αλλάξει κάτι ραγδαία).
Newer news items:

Τελευταία Ενημέρωση ( Τρίτη, 07 Ιούλιος 2015 17:02 )  

Μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη μπορούν να σχολιάσουν!
Είσοδος | Νέα εγγραφή
Facebook FanPage

Newsletter

Forum Latest Activity

Downloads & Comments

Σχόλια


Δημοφιλή

Ψηφοφορία...

Σας ικανοποίησε η μετάφραση στα ελληνικά;