Ευχέσ-ε ψηλά κι αγνάντευε

E-mail Εκτύπωση PDF

Μπήκε λοιπόν το 2011 (το νιώσατε ? ) και όπως όλα τα παιδάκια, στο σώμα αλλά και στο μυαλό, έτσι κι εγώ έκανα μία λίστα με τα πράγματα που θέλω να μου φέρει ο Άγιος Βασίλης. Μερικά από αυτά είναι υλικά και μερικά όχι. Δεν κάθισα να γράψω γράμμα γιατί η τεχνολογία έχει προχωρήσει. Έτσι, αρχικά προσπάθησα να του τα πω μέσω msn, αλλά ο π@^στης είχε συνεχώς την κατάσταση του στο «Δεν βρίσκομαι στον υπολογιστή». Αναγκαστικά λοιπόν του έστειλα e-mail στην διεύθυνση

 

 

 

      Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

Όσοι με γνωρίζετε, ξέρετε καλά, ότι δεν είμαι μοναχοφάης. Έτσι στην λίστα μου, ζητάω από τον  συμπαθέστατο (παρά τα ολυμπιακά αισθήματα του) άγιο, να φέρει λίγα πράγματα σε όλους. Στο σημερινό άρθρο της πράσινης κάρτας λοιπόν, θα σας παρουσιάσω το μέρος εκείνο της λίστας, στο οποίο και ζητάω από τον φαγάνα Άγιο, μερικά πραγματάκια που θεωρώ ως τα καλύτερα δώρα για κάθε μέλος της κοινότητας μας ξεχωριστά.

 

Μimis13

Για τον Μιμάκο, ευχήθηκα να αναπτύξει κι άλλο τις περιβόητες τακτικές του γνώσεις, σε σημείο μάλιστα τέτοιο που να καταφέρει να πάρει την άνοδο με οποιαδήποτε ομάδα που προπονεί στο FM 2011. Μετράει ήδη 2 αποτυχίες το παιδί και πιστεύω ότι το δώρο αυτό θα του φανεί πολύ χρήσιμο. Ευχήθηκα επίσης να μιλάει λιγότερο , αλλά και να μάθει να κάνει μερικά –βασικά- πραγματάκια όσον αφορά το φόρουμ, γιατί μας ζαλίζει συνεχώς για την προσφορά του στην κοινότητα, χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα. Τέλος, σκέφτηκα να ζητήσω να γίνει έστω και λίγο έξυπνος, αλλά δεν ήθελα να με βρίσει ο Santa..

Pr0

Όσον αφορά τον τιτανομέγιστο pr0, ζήτησα από τον Άγιο, να τον κάνει αισθητά πιο άσχημο απ’ ότι είναι τώρα και το κυριότερο, να του πάρει τον γκομενομαγνήτη που κάποιος παγανιστής Θεός σίγουρα του χάρισε. Ήδη ο νομός Σερρών έχει κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης με τους φοβισμένους γονείς να κλείνουν τις μικρές κόρες τους στα υπόγεια για να μην της πετύχει ο «εκτελώ ότι κινείται» pr0.

Tasos

Για τον αγαπητό μας Τάσο, έπεσα σε βαθιά σκέψη, για να αποφασίσω τι δώρο να ζητήσω. Κατέληξα λοιπόν ότι το καλύτερο δώρο γι αυτόν, θα είναι ένα κιβώτιο Tonotil ! Έτσι θα συνεχίσει να έχει δυνάμεις για να ασχολείται με το GOTM, τα γραφικά, το moderating, τις απαντήσεις σε ερωτήματα μελών κλπ κλπ. Επίσης ευχήθηκα να αλλάξει το χρώμα του nickname του στο φόρουμ και να γίνει κόκκινο. Έτσι και θα έχουμε επιτέλους έναν καλό admin, αλλά και ίσως να ξενερώσει λίγο ο pr0 και σταματήσει να «εκτελεί ότι κινείται»

Croc

Για το πολυαγαπημένο μας ερπετό-είδος παπουτσιού ευχήθηκα ολόψυχα να αποκτήσει έστω και τις στοιχειώδεις γνώσεις σχεδιασμού και υποστήριξης ιστοσελίδων. Η κατάσταση με την άγνοια του σε αυτά τα θέματα έχει καταντήσει ανυπόφορη και αυτό είναι εμφανές με την πρώτη ματιά στην ιστοσελίδα μας. Ζήτησα επίσης να μάθει, τα βασικά τουλάχιστον για το Football Manager, ώστε να μπορεί ο καημένος να συμμετέχει ενεργά στο σάιτ που ο ίδιος σχεδίασε. Κρίμα δεν είναι ?

Madrilenos

Για τον φίλτατο Admin , co-found member, dj και ραδιοφωνικό παραγωγό (μούφας σε όλα) ευχήθηκα να σταματήσει να υποστηρίζει τον Μίμη στις μ@λ@κίες που γράφει στον προσωποπάπυρο. Η ψυχική μας ηρεμία εξαρτάται απ αυτό. Επίσης θα ήθελα πολύ να σταματήσει να κάνει έστω κι αυτά τα 2-3 post που κάνει τελευταία. Καλά ήμασταν όταν έλειπε εντελώς. Τέλος ζήτησα να φτιάξει λίγο τα tags στα τραγούδια που παίζει στην εκπομπή του, γιατί την μία και μοναδική φορά που τον άκουσα, έφριξα..

Pippo7

Για το φιλαράκι μου τον Πίππο, ευχήθηκα να αλλάξει αγαπημένο φαγητό ! Ξέρει αυτός..Ζήτησα επίσης να βρεθεί ένας τρόπος για να επιστρέψει δυναμικά στην κοινότητα, για να έχω επιτέλους ένα μέλος με γνώσεις και κατανόηση ως βοηθό μου στην ομάδα των mod

ΑntJPGR

Για το συμπαθέστατο ζωύφιο, ευχήθηκα στον Άγιο να σταματήσει να προσποιείται και να αποκαλύψει επιτέλους σε όλους τα Παναθηναϊκά του αισθήματα.  Εγώ πάντως τον έχω καταλάβει όσο καλά κι αν κρύβεται.

Soregr / Skif

Όσον αφορά το πιο αδικημένο μέλος ίσως της κοινότητας μας, ζήτησα να συνεχίσει να έχει την ίδια όρεξη και συμμετοχή στο σάιτ μας, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και το ίδιο ακριβώς ύφος. Έτσι θα συνεχίσουμε και εμείς να έχουμε κάποιον για να ξεσπάμε. Ευχήθηκα τέλος, να κουρευτεί πιο κοντά, ώστε να αποκαλυφθεί μεγαλύτερη επιφάνεια σβέρκου, κάνοντας τις φάπες που θα τρώει πιο ευχάριστες.

Vlass13

Για το φιλαράκι μου τον Βλάση, ευχήθηκα να αποκτήσει επιτέλους λίγη διάθεση να συμμετέχει ενεργά στο φόρουμ, γιατί η αδιαφορία του είναι κατάπτυστη. Μόνο 1200 ποστ σε λίγους μήνες είναι αριθμός ντροπής. Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι ανάλογους αριθμούς είχαν οι Mimis13 και pr0, καταλαβαίνει και ο ίδιος πιστεύω τον επικίνδυνο δρόμο που βαδίζει

Ksipos

Όσον αφορά το πιο ξιπασμένο μέλος της κοινότητας, ευχήθηκα στον άγιο να με αξιώσει να ζήσω το θαύμα. Να δω δηλαδή τον ksipos να δουλεύει πάνω σε κάτι που αφορά την κοινότητα. Μετά όμως κατάλαβα το λάθος μου. O Ksipos είναι κάτι σαν τα τοτέμ. Δεν κουνιούνται και δεν προσφέρουν τίποτα σε υλικό επίπεδο, αλλά προσφέρουν πολλά σε επίπεδο σκέψης. Ζήτησα λοιπόν από τον Άγιο να κάνει τον ksipo, παράδειγμα προς αποφυγή στα νέα μέλη της κοινότητας !

Ell

Μακράν ο πιο μισητός άνθρωπος στην κοινότητα μας. Προφανώς και δεν ζήτησα κάτι καλό απ τον Άγιο γι αυτόν. Ευχήθηκα λοιπόν να μην σώσει και βάλει όυτε ένα ωραίο γκολ στο FM ποτέ ξανά και να μην μπορέσει να αποθηκεύσει ούτε μία τσόντα στο φλασάκι που μου πήρε τελευταία στιγμή απ τα χέρια.

Stelios13

Τέλος, γι αυτό το ρεμάλι, ευχήθηκα να γίνει λιγότερο έξυπνος γιατί με τις ακατάσχετες εξυπνάδες που πετάει πολλές φορές μας ζαλίζει τα.. Ευχήθηκα επίσης να γίνει χειρότερος mod απ ότι είναι γιατί προκαλεί κόμπλεξ στους υπόλοιπους και τέλος να του κάνει δώρο ο Άγιος την επιστροφή του lgotzy02, για να βγάλει το άχτι του για μερικές παλιές συζητήσεις

 

-          Για όλα τα υπόλοιπα μέλη, εύχομαι να συνεχίσετε δυναμικά την συμμετοχή σας στην κοινότητα και να είστε και εσείς στην λίστα μου για το 2012.

-          Καλή χρονιά σε όλους μας !!!Τελευταία Ενημέρωση ( Σάββατο, 01 Ιανουάριος 2011 17:01 )  

Μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη μπορούν να σχολιάσουν!
Είσοδος | Νέα εγγραφή
Facebook FanPage

Newsletter

Forum Latest Activity

Downloads & Comments

Σχόλια


Δημοφιλή

Ψηφοφορία...

Σας ικανοποίησε η μετάφραση στα ελληνικά;