Αρχική Άρθρα/Στήλες Μόνιμες Στήλες Όχι στις ΑποΜιμήσεις Μία για την ομάδα, 11.000 για τον κόσμο μας!

Μία για την ομάδα, 11.000 για τον κόσμο μας!

E-mail Εκτύπωση PDF

1220Είναι πλέον γνωστή η μεγάλη γκάφα που έγινε στην ενημέρωση-μπάλωμα 12.2.0 του Football Manager 2012. Για όσους δε γνωρίζουν, μιλάμε για λάθος στη βάση δεδομένων του παιχνιδιού, στα σωσμένα παιχνίδια που εκκίνησαν από την βάση 12.0.0, στο ελληνικό πρωτάθλημα εμφανίζει μερίδα Ευρωπαίων ποδοσφαιριστών σαν μη κοινωτικούς, με συνέπεια να μην μπορούν να δηλωθούν όλοι όταν ζητείται (το όριο είναι ως 5).

Αυτό το σφάλμα προκλήθηκε από την ενημέρωση και αφορά κατόχους έκδοσης 12.2.0 με παιχνίδι που έχει εκκινήσει με βάση 12.0.0. Όσοι εκκινήσουν παιχνίδι με τη βάση 12.2.0, μπορούν να συνεχίσουν κανονικά να παίζουν χωρίς κάποιον φόβο. Άλλωστε ακόμα δεν έχει γίνει κάποια διαμαρτυρία για νεοσωθέντα παιχνίδια με τη 12.2.0 βάση στο επίσημο forum. Σάλος όμως έχει γίνει στο subforum του Ελληνικού πρωταθλήματος και τα bug του.

 

Μετά από φανερή διαμαρτυρία της κοινότητας μας κι αφού μας έκλεισαν το στόμα με διαγραφή των δημοσιεύσεων μας τόσο στο fmgreece όσο και στο forums.sigames, εμείς αντί να σταυρώσουμε τα χέρια και να ανάψουμε λαμπάδα όπως έκαναν μερικοί - καθ' ότι πλησιάζει και Πάσχα, σπεύσαμε να λύσουμε το πρόβλημα ώστε να κατευνάσουμε τα πνεύματα και να δώσουμε στο κοινό κάποια λύση για την καταστολή της αγανάκτησής του. Όπως θα δείτε στο επίσημο θέμα για το 12.2.0 patch εγώ προσωπικά mimis13 μαζί με το stelios13 δίνουμε ένα συνδυασμό βημάτων για το πως θα επαναφέρετε το αυθεντικό σας μέσω steam παιχνίδι στο 12.1.1 για να συνεχίσετε από εκεί που μείνατε. Αυτό είναι προσωρινό για μερικούς κι αν δε βγει Patch που διορθώνει το πρόβλημα καλό θα ήταν να είναι και μόνιμη λύση, αφού σε μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων δούλεψε και συνεχίζουν σα να μην πέρασε μια μέρα.

Αυτή τη λύση τη δημοσιεύσαμε στο fmgreece και στο forums.sigames να τη δουν όλοι οι Ελληνες που δεν είναι γραμμένοι σε εμάς, γιατί δεν είστε υποχρεωμένοι να γίνετε υποστηρικτές μας, ούτε να είστε ήδη. Εμείς απλά θέλουμε να δώσουμε τη βοήθειά μας και να αποδείξουμε ότι δε χρειάζεται να είσαι επίσημη κοινότητα και να συνεργάζεσαι με την εταιρεία Sports Interactive για να λες ότι μπορείς να βοηθήσεις, αυτό που χρειάζεται είναι όρεξη, διάθεση για πειραματισμούς και πάνω απ όλα να μη σαστίζεις και περιμένεις από τρίτους να σου δώσουν τη λύση. Ήταν μία νίκη για την ομάδα admin μας και 11.000 νίκες για κάθε μέλος ξεχωριστά.

Είμαστε πάντα κοντά σας να σας βοηθάμε, επωμιζόμαστε εμείς τη λύση γιατί προήλθε από εμάς, και οποιαδήποτε ευθύνη για την πράξη μας την αναλαμβάνουμε εμείς. Είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε όποιες απορίες όπου κι αν τις γράψετε και να δώσουμε λύση στο πρόβλημά σας εφ όσον το δούμε γραμμένο κάπου. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη και τις 11.000 εγραφές σας όλα αυτά τα χρόνια που είμαστε μαζί σας. Να είστε όλοι καλά... 

Μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη μπορούν να σχολιάσουν!
Είσοδος | Νέα εγγραφή
Facebook FanPage

Newsletter

Forum Latest Activity

Downloads & Comments

Σχόλια


Δημοφιλή

Ψηφοφορία...

Σας ικανοποίησε η μετάφραση στα ελληνικά;