Με την ψυχή στο στόμα…

E-mail Εκτύπωση PDF

mmsΧαίρομαι πραγματικά για την πρόκριση. Είμαι περήφανος σαν Έλληνας που εν μέση κρίσης και αλλαγών στο βιοποριστικό των εργατών στη χώρα μας τουλάχιστον στον αθλητισμό προοδεύουμε και θα έχουμε κάτι να παρακολουθήσουμε το καλοκαίρι με το ευχάριστο άγχος και τον ενθουσιασμό.

Μπαίνω στο θέμα τώρα σαν σχολιαστής δημοσιογράφος. Είδα μια ομάδα να μπαίνει εξ αρχής να πάρει το παιχνίδι. Χρειάστηκε να τρέξουμε και από την αρχή το ξέραμε ότι έτσι θα παίρναμε μόνο το παιχνίδι, το οποίο φάνηκε όταν έμειναν με 10 παίχτες γιατί δημιουργούσαμε πιο πολλούς χώρους. Τι έκανε ο προπονητής; Έβαλε τους τριαντάρηδες στο κέντρο. Ναι σίγουρα έτσι θα πάρει το παιχνίδι αφού ο Κατσουράνης είναι ο Τζέραρντ και ο Καραγκούνης ο Τόττι και παίζουν σε υψηλό επίπεδο.

 

Γιατί παραπονιέμαι για τις ηλικίες τους; Όχι επειδή δεν έχω κάτι άλλο να κάνω, όχι επειδή είμαι γκρινιάρης, αλλά επειδή το καλοκαίρι θα έχουν πόσα ματς στα πόδια τους και +1 χρόνο πάνω τους ηλικιακά… Αυτοί δεν έπρεπε να παίζουν. «Μα δεν έχουμε άλλο Κατσουράνη» θα πείτε. Εγώ είδα να μπαίνει σε δύο αγώνες ο Φωτάκης και να αλλάζει όλο το παιχνίδι. Αδιαφορώ που έπαιξαν με δέκα παίχτες οι Γεωργιανοί, εγώ αυτό είδα αγωνιστικά.

Η επιστροφή του Χαριστέα ήταν το χτύπημα κάτω από τη μέση για μένα. Έβαλε γκολ δυστυχώς και τώρα έγινε και ήρωας μαζί με το Φωτάκη. Θα συμπληρώσει την 23η θέση στο ρόστερ το καλοκαίρι δυστυχώς.

Κορυφαίος του αγώνα ο Άλεξ Τζόρβας. Μιλάμε το παιδί είναι ο νέος Ελευθερόπουλος όνομα και πράγμα. Παρακολουθήστε τις κοινές τους πορείες και θα καταλάβετε. Πέραν από τις πορείες προσέξτε και τις εξόδους, εκεί έχουν περισσότερα κοινά.

Τα νέα πρόσωπα της εθνικής μου άρεσαν. Θέλουν δουλειά στις ομάδες τους και παιχνίδια στα πόδια τους σα βασικοί. Γιατί, πλέον έχουμε μια εθνική ομάδα που πάει πολύ καλά στις διοργανώσεις και θέλουμε παίχτες με καλή φυσική κατάσταση και φόρμα και όχι απλά τους καλύτερους που υπάρχουν.

Ολοκληρώνω αυτό το άρθρο που είναι καθαρά σχολιαστικό χωρίς τις δικές μου κλασικές ατάκες λέγοντας ότι τερματοφύλακα θα βρούμε ξανά μετά το Νικοπολίδη όταν θα βρει και η εθνική Αργεντινής.Τελευταία Ενημέρωση ( Δευτέρα, 30 Σεπτέμβριος 2013 13:35 )  

Μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη μπορούν να σχολιάσουν!
Είσοδος | Νέα εγγραφή
Facebook FanPage

Newsletter

Forum Latest Activity

Downloads & Comments

Σχόλια


Δημοφιλή

Ψηφοφορία...

Σας ικανοποίησε η μετάφραση στα ελληνικά;