Αρχική Άρθρα/Στήλες Μόνιμες Στήλες Όχι στις ΑποΜιμήσεις Η νέα γενιά της εμπειρίας παιχνιδιών!

Η νέα γενιά της εμπειρίας παιχνιδιών!

E-mail Εκτύπωση PDF

forumsΕίναι φανερό πλέον πως το ίντερνετ στην Ελλάδα έχει απλωθεί. Αρκετά σπίτια σήμερα απολαμβάνουν τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες. Δυστυχώς λόγω της χαμηλής οικονομικής δυνατότητας σε πολλά νοικοκυριά (κατάσταση σε όριο φτώχειας), δεν έχουν όλοι μερίδιο των υπηρεσιών αυτών κι όσοι έχουν δεν βγαίνουν παρά μόνο 2-3 φορές την εβδομάδα, αφού τόσο τους επιτρέπεται οικονομικά ή από το χρόνο τους.

Αυτό με συνέπεια έχει κάνει τους περισσότερους χρήστες να ψάχνονται στο ίντερνετ για παρέα ή αν παίζουν παιχνίδια να ψάχνουν τρόπους να βελτιωθούν και να τα συζητούν. Το αποτέλεσμα αυτών των ενεργειών έχει επιφέρει μέσα στο 2010 κοντά τις 4.000.000 περισσότερες εγγραφές σε φόρουμ και site από τα οποία κάπου στα 2.500.000 ηλεκτρονικές διευθύνσεις. Για το 2011 θα ανακοινωθεί το Γενάρη και λένε θα είναι 20% πιο αυξημένες οι εγγραφές και 10% οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις.

 

Αυτά βέβαια τα ποσοστά αγγίζουν και τη δική μας κοινότητα που έχει μέσα στο 2010 3.500 εγγραφές και πιθανόν να φτάσει και να ξεπεράσει τις 4.000. Έχει παρατηρηθεί στη χώρα μας μια τάση να αναβαθμίζουμε τα παιχνίδια με τον δικό μας τρόπο ή να τα καλύπτουμε σε σημεία που εκείνα κακώς αδυνατούν. Κακώς λέω γιατί πληρώνουμε αδρά να τα απολαμβάνουμε. Σε κοινότητες όπως το wehellas, psphellas, gameworld, fmgreece όλα τα παιδιά κάτι φτιάχνουν, ή μοντάρουν ή αλλάζουν για να απολαμβάνουμε καλύτερα τα παιχνίδια με τα οποία ασχολούμαστε.

Εμείς σαν κοινότητα φτιάχνουμε γραφικά, μοντάκια, τακτικές, προπονήσεις και γενικά τα πάντα που κάνουν την εμπειρία του κάθε χρήστη καλύτερη και πιο εύκολη. Δίνουμε οδηγίες, βοήθειες, αναλύσεις και γενικά ό,τι απαιτεί ο καθένας μας.

Εκεί που καταλήγει το θέμα είναι ότι αυτά πριν από μερικά χρόνια δεν υπήρχαν, αγοράζαμε όλοι ένα παιχνίδι με τα λάθη του, με τα κολλήματά του, με τα λοξά και τα στραβά του. Τώρα έχουμε την επιλογή να τα κάνουμε καλύτερα βάζοντας το χέρι μας και παίρνοντας και τα επίσημα patch που δίνουν οι εταιρείες. Είναι καλή η ενασχόληση με λίγα λόγια, αφήνουμε κάτι στους άλλους και δίνουμε στα παιχνίδια μας κάτι μεγαλύτερο και καλύτερο. Η γενική προσφορά έχει ανεβάσει πολύ τα παιχνίδια και την αγορά τους, πράγμα που το αναγνωρίζουμε αρκετοί καθώς είμαστε γραμμένοι κάπου. Αν όχι εδώ σίγουρα σε κάποιο άλλο σχετικό σάιτ. Μπορούμε ενωμένοι σαν developers όλοι μας να κάνουμε την εμπειρία μας καλύτερη. Όλοι λένε το ίντερνετ αποξενώνει, εγώ γνώρισα κι έκανα νέους φίλος, εντάχθηκα σε μια ομάδα, κάνω ομαδική δουλειά και περνώ την ώρα μου ευχάριστα προσφέροντας τα μέγιστα για τους φίλους μου…

…ένα παιχνίδι, μια κοινότητα…

…ένα όνομα, μια κοινότητα… 

Μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη μπορούν να σχολιάσουν!
Είσοδος | Νέα εγγραφή
Facebook FanPage

Newsletter

Forum Latest Activity

Downloads & Comments

Σχόλια


Δημοφιλή

Ψηφοφορία...

Σας ικανοποίησε η μετάφραση στα ελληνικά;