Αρχική Άρθρα/Στήλες Ποδοσφαιρικά "Πέσαμε" σαν Έλληνες

"Πέσαμε" σαν Έλληνες

E-mail Εκτύπωση PDF

Πρώτο μου άρθρο για το νέο σάιτ και θα ασχοληθώ με το χθεσινό ματς της Ελλάδας με την Αργεντινή.Δυστυχώς τα πράγματα πήγαν ακριβώς όπως τα περιμέναμε.Και εξηγούμαι.

Η Ελλάδα παρατάχτηκε πλήρως αμυντικά,η Αργεντινή αν και παρατάχτηκε με αναπληρωματικούς κατάφερε να ξεκλειδώσει την άμυνα μας,η Κορέα δεν ηττήθηκε στο άλλο ματς του ομίλου και έτσι αποχαιρετήσαμε την διοργάνωση.Όλα καλά θα ήταν αν δεν είχε δημιουργηθεί ένα απίστευτο κλίμα στα ελληνικά Μ.Μ.Ε..

"Πέσαμε σαν Έλληνες",'δώσαμε την ψυχή μας","τους κοιτάξαμε στα μάτια","όσο αξίζεις εσύ" και άλλα πολλά τέτοια λόγια έχουν αρχίσει να ακούγονται για το χθεσινό ματς και επειδή το ποδόσφαιρο δεν  είναι η επανάσταση του 21 θα συμφωνήσω με την πρώτη ατάκα..Όντως πέσαμε σαν Έλληνες.Με σύστημα 6-3-1,με κατοχή μπάλας 30 %,με ένα σύγχρονο κατενάτσιο και με κακοποίση του ποδοσφαίρου του δικού μας αλλά και των Αργεντινών.


Αυτό γιατι στην Ελλάδα.η καλύτερα στην Ελλάδα του Όττο Ρεχάγκελ ακόμη περισσότερο θεωρείται αδιανόητο όταν παίζεις απέναντι σε μία καλύτερη ομάδα,να αμυνθείς μεν,αλλά να προσπαθήσεις να μετρήσεις και εσύ τις επιθετικές σου δυνάμεις και ας ηττηθείς.Λες και τώρα δεν ηττηθήκαμε.Απλά δεν πέσαμε θύματα κάποιου εξευτελιστικού σκορ.Άρα αυτός είναι ο στόχος μας και αυτή ειναι η φιλοσοφία του Ελληνικού ποδοσφαίρου εν γένη.Δεν πειράζει που θα χάσουμε και που δεν θα προοδεύσουμε σαν ποδόσφαιρο ποτέ,αρκεί να μην εξευτελιστούμε


Δυστυχώς όμως,όποιος ρίξει μια ματιά στα διεθνή Μ.Μ.Ε και στο τι λένε ξένοι άνθρωποι του ποδοσφαίρου για μας,θα διαπιστώσει οτι και σ'αυτό δεν τα καταφέραμε..

 

ΥΓ. Αντίο Όττο..Προσωπικά σε ευχαριστώ για το euro αλλά σε κατηγορώ για το ότι επι χρόνια πονάνε τα μάτια μου όταν βλέπω αυτή την εθνική.Τελευταία Ενημέρωση ( Τετάρτη, 23 Ιούνιος 2010 14:59 )  

Μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη μπορούν να σχολιάσουν!
Είσοδος | Νέα εγγραφή
Facebook FanPage

Newsletter

Forum Latest Activity

Downloads & Comments

Σχόλια


Δημοφιλή

Ψηφοφορία...

Σας ικανοποίησε η μετάφραση στα ελληνικά;