Αρχική Άρθρα/Στήλες Διαγωνισμοί Challenges 2012 - Έρχονται 20/11/2011

Challenges 2012 - Έρχονται 20/11/2011

E-mail Εκτύπωση PDF

historyΚαλώς ήρθατε στο football-manager.gr - Την κοινότητα των Ελλήνων Μάνατζερ όλου του κόσμου. Καλώς ήρθατε και στη Football Manager 2012 εποχή και στο νέο μας ανανεωμένο φόρουμ.

Τα τελευταία 2 χρόνια η κοινότητά μας διοργανώνει ένα είδος διαγωνισμού ανάμεσα στα μέλη της, τα λεγόμενα challenge. Μέσω των challenge ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να γνωρίσει νέους παιίτες, νέες ομάδες, να χρησιμοποιήσει νέες τακτικές, αλλά και να διευρύνει τους ορίζοντές του πάνω στο Football Manager. Επίσης ο νικητής του κάθε διαγωνισμού μπορεί να νιώθει περήφανος, αλλά και μοναδικός, γιατί θα έχει ένα μοναδικό μετάλλιο ως έπαθλο κι ως ανταμοιβή για τον κόπο του.

Φέτος τα πράγματα θα είναι πιο "δύσκολα" και πιο απαιτητικά σε σχέση με τις 2 προηγούμενες χρονιές σε ορισμένα challenge, κι ο λόγος είναι πως θα υπάρχει για το νικητή ένα έξτρα μετάλλιο που θα το έχουν ελάχιστοι. Αν πιστεύεις πως είσαι οπλισμένος με γνώσεις για το παιχνίδι ή επιθυμείς να διαγωνιστείς με άλλα μέλη του forum μας μπορείς κι εσύ να λάβεις μέρος εδώ: http://football-manager.gr/forums/viewforum.php?f=479

 

Οι κανόνες των διαγωνισμών είναι λίγοι αλλά πολ σημαντικοί κι όποιος θέλει να κερδίσει με την αξία του θα πρέπει να τους ακολουθλησει. Δεν επιτρέπεται:

1. να παίξετε τους αγώνες πάνω από μια φορά, το λεγόμενο Quit/Load

2. κάθε είδος cheat (fmrte, Genie scout, Add new manager)

Οι διαγωνισμοί θα ξεκινήσουν στις 20/11/2011. Για απορίες,σχόλια και προτάσεις για νέους διαγωνισμούς μπορείτε να στείλετε ένα προσωπικό μήνυμα στους ISOBITHS και cjs.
Newer news items:
Older news items:

 

Μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη μπορούν να σχολιάσουν!
Είσοδος | Νέα εγγραφή
Facebook FanPage

Newsletter

Forum Latest Activity

Downloads & Comments

Σχόλια


Δημοφιλή

Ψηφοφορία...

Σας ικανοποίησε η μετάφραση στα ελληνικά;