[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4493: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression' Greek Football Manager Forum • Προβολή θέματος - Jonathan Viera (AMC/ST - 2.1M)
Όνομα: Jonathan Viera Θέση: AMC/ST Ρόλος: Inside Forward Ηλικία: 22 Ομάδα: Valencia Εθνικότητα: Ισπανός EU National: Ναι Αξία στο παιχνίδι: - Τον αγορασα με: 2.1Μ Preferred Moves: Σχόλια: Μπορεί τα χαρακτηριστικά του να μην γεμίζουν το μάτι αλλά είναι ένας καταπληκτικός επιθετικός! Τον χρησιμοποιώ σαν Inside Forward και βγάζει μάτια. Κάποιες φορές χρησιμοποιήθηκε και σαν MC και τα πήγε αρκετά καλά!
ΟΜΟΝΟΙΑ αιώνια!
Spoiler:
Κάποτε έμαθα και εγώ αυτή την ιστορία, την έζησα σε γήπεδα, στη πρώτη σου ματιά, εκεί με μιας γεννήθηκε παντοτινή λατρεία, και άρχισε τότε να κτυπά.. ΤΡΙΦΥΛΛΙ αντί καρδιά.. και τραγουδάω .. Ε ΛΑΟΣ ΟΛΕ, Ε ΛΑΟΣ ΟΛΕ, Ε ΛΑΟΣ ΟΛΕ, ΓΙΑ ΣΕ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ Ε ΛΑΟΣ ΟΛΕ, Ε ΛΑΟΣ ΟΛΕ, Ε ΛΑΟΣ ΟΛΕ, ΓΙΑ ΣΕ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ Ε ΛΑΟΣ ΟΛΕ, Ε ΛΑΟΣ ΟΛΕ, Ε ΛΑΟΣ ΟΛΕ, ΓΙΑ ΣΕ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ Ε ΛΑΟΣ ΟΛΕ, Ε ΛΑΟΣ ΟΛΕ, Ε ΛΑΟΣ ΟΛΕ, ΓΙΑ ΣΕ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ
Πολύ ωραίος, ειδικά για τη τιμή που τον αγόρασες...
R.I.P. Killah P Συνεχώς ο μικρός Αλέξης μου θυμίζει πως... η ελευθερία του λόγου ακριβά κοστίζει! Fly our flag, we teach them fear Capture them, the end is near Firing guns they shell burn Surrender or fight there's no return Under Jolly Roger
Spoiler:
charane έγραψε:
Vaio έγραψε:Xαχαχαχχαχαχαχαχαχ τον θελω για δασκαλο....
Eσύ μικρέ ξεκίνα από τα βασικά-----> φιλάκι, ...νάκι, ..ζάκι ! Οχι κατ'ευθείαν στα advanced extreme sport !!! Πρώτα τη General Training και μετά τα Preffered Moves !!!
mimis13 έγραψε:- Καλησπέρα κε. Αλέφαντε. Με λένε Μίμη. Είμαι ο βοηθός σας. - Μάθε μπαλίτσα αγόρι μου... Ένα δάκρυ κύλησε από το μάγουλό μου. Η συγκίνηση ήταν τεράστια.
elias έγραψε:οποιος επαιζε μεχρι τωρα ηταν κατι σαν ηρωας...